085 - 488 17 00
ooglidcorrectie Westland


Tijdens zijn spreekuur in Rijswijk ontvangt drs. Boonen zeer regelmatig cliënten uit het Westland die graag een ooglidcorrectie willen laten uitvoeren. Dat is niet verwonderlijk omdat Rijswijk direct grenst aan deze mooie streek. Omdat de behandeling onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, kunnen de cliënten uit het Westland snel na de ingreep thuis herstellen.

Spreekuur Westland

Het consult en de ingreep vinden plaats in Rijswijk voor cliënten uit het Westland die een bovenooglidcorrectie willen laten uitvoeren. De kliniek in deze regio is professioneel uitgerust voor deze ingreep en de client kan na de ingreep nog even bijkomen in de herstelruimte, waar de verpleegkundige/ operatieassistenten alles goed in de gaten houdt. De meeste operaties voor een bovenooglidcorrectie in het Westland worden uitgevoerd door drs. Boonen.

Cliënten voor een ooglidcorrectie

Eigenlijk zien we cliënten uit de hele regio Den Haag, Delft tot aan Hoek van Holland in Rijswijk voor een ooglidcorrectie. Toch zijn er opvallend veel mensen uit Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen, ’s-Gravenzande, Maasdijk, Kwintsheul en de Lier die speciaal voor de bovenooglidcorrectie van dokter Boonen komen. Het consult voor een onderooglidcorrectie is trouwens ook mogelijk in Rijswijk, maar de ingreep zelf wordt uitgevoerd in Rotterdam.

Consult en ingreep

De bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep waarvan het herstel enkele weken duurt. Tijdens de intake zal drs. Boonen de oogleden beoordelen en je krijgt een advies op maat. Het consult en de behandeling zijn nooit op dezelfde dag dus er wordt na afloop van het consult een afspraak gemaakt over de dag waarop de bovenooglidcorrectie zal worden uitgevoerd. De ingreep zelf duurt ongeveer 45 minuten en na afloop blijf je nog even in de herstelkamer om bij te komen. Ook cliënten uit het Westland zullen na een bovenooglidcorrectie voor vervoer naar huis moeten zorgen, omdat je niet zelf mag autorijden. Na enkele weken zal er geen litteken of zwelling meer te zien zijn en kun je optimaal genieten van het resultaat van de ooglidcorrectie.

bovenooglidcorrectie rijswijk

Polikliniek de Blaak heeft op 9 februari 2023 een voorlichtingsavond georganiseerd over de bovenooglidcorrectie. De voorlichtingsavond was in de kliniek in Rijswijk en werd bezocht door een flink aantal mensen die een bovenooglidcorrectie overwegen.

Voorlichtingsavond

De avond in Rijswijk bestond uit een presentatie van dokter Boonen over de bovenooglidcorrectie en een QuickScan na afloop. Tijdens de presentatie werden de technieken, het voor- en na traject, de voor- en nadelen en de te verwachten resultaten besproken. Na afloop werden er veel vragen gesteld over de nazorg, eventuele vergoeding door de zorgverzekering en het verloop van de ingreep. Bij de QuickScan waren de resultaten verschillend. Bij sommige deelnemers was het nog te vroeg voor een bovenooglidcorrectie of er was een andere ingreep nodig. Bij een meerderheid was een ingreep echter wel mogelijk.

Bovenooglidcorrectie in Rijswijk

In de kliniek in Rijswijk behandelt dokter Boonen veel cliënten uit het Westland, Den Haag, Delft en Leidschendam middels een bovenooglidcorrectie. De kliniek heeft het ZKN Keurmerk en dokter Boonen heeft de opleiding tot Cosmetisch Arts KNMG succesvol afgerond.

Momenteel is er nog geen nieuwe datum voor een informatieavond over de bovenooglidcorrectie in Rijswijk gepland, maar je kunt wel een consult aanvragen. Tijdens het consult krijg je alle informatie over de ooglidcorrectie en je kunt jouw vragen stellen.

Boonen NVCG
De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen die zich aantoonbaar hebben bekwaamd in cosmetischr behandelingen zoals injectables (botox en fillers). De NVCG stelt in de rubriek 'Wie is nu eigenlijk de persoon in die witte jas?' graag de cosmetisch artsen KNMG die aangesloten zijn bij de NVCG aan geïnteresseerden voor. Om zo deze artsen beter te leren kennen, de kernwaarden zoals Kwaliteit & Veiligheid te delen en te vertellen wat deze voor cosmetisch arts KNMG betekenen.

In het interview dat HIER te vinden is, vertelt drs. Boonen over zijn werk, zijn rol binnen de NVCG en hij beantwoordt een aantal persoonlijke vragen.

© 2016 drsboonen.nl | Website door Internetbureau Multisant & Eudokia ID