085 - 488 17 00

Drs. Boonen

Fleboloog / cosmetisch arts

Over Drs. Boonen

Afspraak maken

Drs. Boonen is als medisch directeur van Medisch Centrum Tilburg blij met de toekenning van het Spataderkeurmerk door de Hart&Vaatgroep. “Voor patiënten is het goed dat er een keurmerk bestaat dat duidelijk maakt waar de beste spataderzorg wordt geleverd in Nederland. Bij de criteria voor dit keurmerk wordt ook de waardering van de patiënt voor de instelling meegenomen. Het is dus echt een keurmerk dat kijkt naar de protocollen én naar de praktijk.”


Medisch Centrum Tilburg is onderdeel van Polikliniek de Blaak dat het keurmerk onder die naam in ontvangst heeft genomen. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moet een ziekenhuis of zelfstandige kliniek voldoen aan verschillende kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

Het kwaliteitsbeleid van Medisch Centrum Tilburg heeft eerder al geresulteerd in een ISO certificering en het ZKN Keurmerk.

Meer informatie over het spataderkeurmerk bij: Hart&Vaatgroep
Meer informatie over het keurmerk in Tilburg: Spataderkeurmerk Tilburg

Spataderkeurmerk Tilburg

Spataderen

Drs. Boonen is al sinds de jaren 90 nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkeling van spataderzorg. Niet alleen als directeur van Spataderkliniek de Blaak maar ook als mede oprichter van de flebologische vereniging DCoP
Aantal reeds geholpen spatader patiënten
63.794

Lipoedeem

Een bijzonder vervelende aandoening waar nog veel te weinig aandacht voor is. Drs. Boonen is voor veel lipoedeempatiënten in Nederland en België een bekend gezicht geworden dankzij zijn behandeling door middel van liposuctie.
Aantal reeds geholpen lipoedeem patiënten
3.412

Video spataderen

Video lipoedeem

© 2016 drsboonen.nl | Website door Internetbureau Multisant & Eudokia ID